Merken

Merken

Happy At Home

Happy At Home

Happy At Home is een compact en toegankelijk lifestyleconcept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leer en stof. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kunt vinden dat past in jouw interieur.

Bekijk de collectie in onze prachtige showroom!
Gehele collectie alvast bekijken? Klik dan op het logo.

Woonaccessoires

Woonaccessoires

Creëer een sfeervol en warm thuis met de unieke collectie woonaccessoires van ‘Light & Living’ en ‘Dijk Natural Collections’. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment brengt de laatste interieurtrends binnen handbereik, variërend van elegante verlichting tot natuurlijk geïnspireerde decoraties.

Samen vormen ‘Light & Living’ en ‘Dijk Natural Collections’ de perfecte combinatie voor het creëren van een uitnodigend thuis met een persoonlijk tintje. Bezoek ons vandaag nog en laat u inspireren door de natuurlijke schoonheid en verfijnde elegantie van onze collecties. Ontdek hoe u met kleine toevoegingen een groot verschil kunt maken in de uitstraling en sfeer van uw huis.

Wanneer kom jij jouw woonstijl ontdekken?

Meubelhuis Veendam Light and Living en Dijk Natural Collections
Meubelhuis Veendam Light and Living en Dijk Natural Collections

Altijd Goed Slapen

Altijd Goed Slapen

De Altijd Goed Slapen matrassen collectie is samengesteld door een grote groep beddenwinkels en meubelwinkels met veel ervaringen en kennis van zaken. De matrassen worden gezamenlijk ingekocht, waardoor wij deze ook tegen een zeer gunstige prijs kunnen aanbieden.

De matrassen van Altijd Goed Slapen worden regelmatig streng gecontroleerd en waar nodig aangepast. Als je op zoek bent naar een matras met een perfecte prijskwaliteitsverhouding, zal je deze vinden binnen de Altijd Goed Slapen collectie!

Kom naar onze showroom om de matrassen te proberen!
Gehele collectie alvast bekijken? Klik dan op het logo.

Vloeren en raamdecoraties

Vloeren en raamdecoraties

Ontdek onze premium selectie van laminaat en PVC-vloeren, die niet alleen duurzaam en praktisch zijn, maar ook elke ruimte een prachtige uitstraling geven. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan patronen en kleuren, zodat u precies kunt vinden wat bij uw stijl past.

Naast onze vloeren bieden we een divers assortiment raamdecoraties aan, van klassieke gordijnen tot moderne jaloezieën en rolgordijnen, allemaal ontworpen om uw interieur te verfraaien en de gewenste sfeer te creëren.

Onze raamdecoraties zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook functionaliteit zoals lichtregeling en privacy.

Collectie bekijken? Kom bij ons langs! Wij meten aan huis.

Vloeren en raamdecoraties Meubelhuis Veendam
Vloeren en raamdecoraties Meubelhuis Veendam

A House of Happiness

A House of Happiness

A House of Happiness, dat tot voor kort bekend stond onder de naam Vriesco international fabrics, is al meer dan 65 jaar dé gordijnspecialist. Wat begon als een bescheiden Nederlands bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes. Met dit merk profiteert u van volop keus en een prima kwaliteit voor een zachte prijs.

Ben je op zoek naar klassiek, warm en stijlvol? Of juist trendy, basic en tijdloos óf toch sfeervol, vrolijk en eigentijds? Dan kunnen wij jou zeker weten helpen!

Advies nodig of gordijnen laten opmeten? Kom bij ons langs!

Nieuwe collectie vanaf verkrijgbaar!

Nieuwe collectie vanaf
verkrijgbaar!