Merken

Merken

Feelings Wonen

Feelings Wonen

De industriële stijl is niet meer weg te deken in het hedendaagse interieur. Ruige materialen zoals staal, steen, beton en leer bepalen de sfeer van jouw inrichting. In combinatie met donkere, moderne tinten als mos- en olijfgroen, antraciet en cognac krijgt je woon- of slaapkamer een stoere uitstraling.

Houd je meer van lichte tinten, zachte materialen en lekker veel planten in huis? Maak je geen zorgen. Bij Feelings Wonen kan je uit vier duidelijke woonstijlen kiezen. Retro chic, Modern mix, industrial elegance en Urban loft.

Wanneer kom jij jouw woonstijl ontdekken?
Gehele collectie alvast bekijken? Klik dan op het logo.

Happy At Home

Happy At Home

Happy At Home is een compact en toegankelijk lifestyleconcept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leer en stof. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat je altijd iets kunt vinden dat past in jouw interieur.

Bekijk de collectie in onze prachtige showroom!
Gehele collectie alvast bekijken? Klik dan op het logo.

Altijd Goed Slapen

Altijd Goed Slapen

De Altijd Goed Slapen matrassen collectie is samengesteld door een grote groep beddenwinkels en meubelwinkels met veel ervaringen en kennis van zaken. De matrassen worden gezamenlijk ingekocht, waardoor wij deze ook tegen een zeer gunstige prijs kunnen aanbieden.

De matrassen van Altijd Goed Slapen worden regelmatig streng gecontroleerd en waar nodig aangepast. Als je op zoek bent naar een matras met een perfecte prijskwaliteitsverhouding, zal je deze vinden binnen de Altijd Goed Slapen collectie!

Kom naar onze showroom om de matrassen te proberen!
Gehele collectie alvast bekijken? Klik dan op het logo.

A House of Happiness

A House of Happiness

A House of Happiness, dat tot voor kort bekend stond onder de naam Vriesco international fabrics, is al meer dan 65 jaar dé gordijnspecialist. Wat begon als een bescheiden Nederlands bedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes. Met dit merk profiteert u van volop keus en een prima kwaliteit voor een zachte prijs.

Ben je op zoek naar klassiek, warm en stijlvol? Of juist trendy, basic en tijdloos óf toch sfeervol, vrolijk en eigentijds? Dan kunnen wij jou zeker weten helpen!

Advies nodig of gordijnen laten opmeten? Kom bij ons langs!

Nieuwe collectie vanaf verkrijgbaar!

Nieuwe collectie vanaf
verkrijgbaar!