Bezorgen en afhalen

Wij waarderen je bezoek aan ons bedrijf en danken je voor jouw aankoop.

Bezorgservice
We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Hiervoor maken we gebruik van onze eigen service met bezorgspecialisten en professionele monteurs.

Meubelhuis Veendam full-service bezorging , wat houdt dat precies in?
– Bezorging door 2 medewerkers en aflevering tot in de kamer (mits voldoende toegankelijk), met een maximum van 175 kg en 3 hoog zonder lift.
– Betreft het een zwaar(der) meubelstuk? Dan vragen we je of je een extra paar handen kunt regelen voor het tillen.
– Uitpakken en plaatsen van de goederen. De verpakkingsmaterialen nemen wij retour.
– Wij plaatsen je meubels zo recht als mogelijk en plakken waar nodig viltjes onder de aankoop.
– Je aankoop wordt vakkundig gemonteerd, met uitzondering van zelfmontage artikelen.

Kortom; bezorgen zonder zorgen!

Wanneer wordt mijn aankoop bezorgd?
Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het plannen van een bezorgafspraak. Je aankoop wordt maximaal 1 maand gratis opgeslagen, daarna brengen wij opslagkosten in rekening.

Wat verwachten wij van jou?
Je zorgt ervoor dat je kamer via een normale toegang bereikbaar is. Controleer vooraf of de meubels door deuren en trapgaten passen. Is er een lift aanwezig? Zou je de liftmaten dan op kunnen meten? Dan weten we of de goederen in de lift passen.

Indien er geen mogelijkheid is je aankoop via een normale toegang naar jouw kamer te krijgen, dien je zelf zorg te dragen voor het inschakelen van een verhuisbedrijf met verhuislift of glazenzetter.

Je bent op de afgesproken datum thuis en je kunt voldoen aan de betalingsverplichting. Is dit niet het geval dan wordt jouw aankoop mee terug genomen. Voor een tweede bezorging worden kosten in rekening gebracht. Bescherm de looproute voldoende om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Kies je ervoor om geen bescherming te plaatsen en ontstaat er schade? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor de schade en de kosten hiervan. De kosten van eventuele schade aan muren, kozijnen e.d. , doordat er geen vrije doorgang is, zijn voor rekening van de klant.

Wat kost full- service bezorging?
De bezorging is gratis binnen ons bezorggebied (50 km vanaf Veendam). Woon je buiten het bezorggebied (of in Duitsland ), dan rekenen wij vanaf de 50 km € 1,35 per kilometer enkele reis.

Oud retour
Het is mogelijk om tegen betaling je oud retour meubelen mee te laten nemen door ons. De verkoper zal op de orderbon vermelden of je hiervan gebruik maakt, zodat de bezorgers hier rekening mee kunnen houden. Je kunt ook op een later tijdstip doorgeven of je hier gebruik van wenst te maken, een van de medewerkers zal het dan op de order noteren. Als het oud retour niet op de orderbon vermeld staat, kan de chauffeur de retour helaas niet meenemen.

De kosten voor oud retour zijn
Bank: € 30,00 p.s.
Eetkamertafel: € 30,00 p.s. (boven de 100kg meerpijs)
Eetkamer stoel: € 5,00 p.s.
Ledikant: € 40,00 p.s.
Matras: € 20,00 p.s. (mits ingepakt, anders wordt deze niet meegenomen)
Kast: € 30,00 p.s.
Fauteuil: € 20,00 p.s.

Betaalmogelijkheden
Onze medewerkers zijn uitgerust met een mobiel pinautomaat waardoor je het bedrag van de order bij bezorging per pin kunt betalen. Zeker zo veilig en zeer vertrouwd. Je hebt ook de mogelijkheid het bedrag in contanten te voldoen aan onze medewerkers. Betalen met creditcard is niet mogelijk.

Indien het bedrag hoger is dan je dagelijks limiet, denk er dan aan om het op tijd te verhogen.

Garantie
Hoewel we staan voor een goede garantie, geldt deze garantie niet op showroommodellen. De garantie geldt evenmin op productspecifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het meubel, normale slijtage en oneigenlijk gebruik van het meubel.

Bij extra lage verkoopprijzen kunnen wij vanzelfsprekend niet de volledige garantie bieden. Mocht je buiten jouw garantietermijn een reparatie willen laten uitvoeren, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Het showroommodel wordt niet weer retour gehaald of terugbetaald.

Meubelhuis Veendam B.V.
Van Stolbergweg 183
9641 HK Veendam
0598 74 42 21